News

hejhej!
Ska bara berätta lite snabbt hur dagen har varit...förrutom att jag har känt mej lite livlig har det varit bra. Jag och Amin kusin har cyklat runt sjön och spelat tennis med min farbror Josef. Men nu måste jag gå och vara med  henne. Ha det så bra (aa)
Kramisar
                       //Sofiijah<33


Inte skrivit på länge...sry :/

hejhej!
Asso förlåt att jag inte har skrivit på länge. Jag har glömt att berätta om att jag har rest till min farmor i dalarna för att träffa min kusin. Hoppas ni inte tog illa upp för dt var VERKLIGEN inte meningen i så fall! Annars mår jag bra. Hoppas ni också gör dt :) . Sitter och lyssnar på när farmor pratar med farfar vad dt är som händer. Haha, själv är jag inte alls intresserad!! Men nu ska jag gå ner till min kusin innan hon blir alldeles för trött på att vänta :) .
Ha det bra..bloggar mer imorgon(aa)!!
Kramisar
                           //Sofiijah<3


Lite från idag...

hejhej!!
Idag har jag varit uppe på stan här i Ludvika. Fast jag köpte inget för jag har inga pengar. Jag följde bara med mamma för att hjälpa henne med lite saker. För mej går det inte att shoppa i Ludvika för det finns ingen H&M :/ . H&M ville komma till Ludvika för några år sen men dom fick inte för dom andra affärerna för då trodde dom typ att dom inte skulle sälja lika mkt...Menmen. Annars har jag vel inte gjort så mkt idag. Sitter och tittar på teve just nu. Sen är jag tvungen att stå ut med forboll :/ . Mamma ska kolla på Sveriga-Ryssland :/ . Men nu ska jag gå och fokusera på teven (aa) ha det suuperbra.
Kraamisaar
                                //Sofiijah<3


Bad istället för Bowling...

vatten-coolt
Jag skulle ha bowlat med mamma, Samuel, Mia, Emil och Cornelia idag men det fanns ingen tid så nu ska vi åka och bada istället om mamma går med på det. Hon är på jobbet idag igen så Mia (min moster) ska ringa till mamma och fråga henne typ snart. Jag vet inte riktigt om jag är så glad över det menmen. Vi bytte ju ut laser dome mot bowling för att vi skulle göra det en annan gång så får iaf göra något roligt sen(tror jag,för jag har ALDRIG kört laser dome). Nu ska jag gå och vara med Samuel och kankse ringa mamma snart. Ha det bra tills jag bloggar mer ikväll :) .
Kramiga Kramar
                                              //Sofiijah<3

Snygg frisyr...?

snygg frisyr (aa)
hejhej alla gullungar. . .
Sökte lite bilder på google och hittade en jättesöt tjej med en superhipp frisyr (aa). Okej, jag vet att jag är lite väl ivrig men jag älskar den värkligen. Den påminner mej om Nalle (Nadine, en kär vän till mej). Jag har alltid velat ha en frisyr som typ den här fast just nu går det ju inte eftersom jag har (väligt) kort hår :/ . Jag önskar jag aldrig hade klippt av mej håret menmen hade jag inte gjort det hade jag ju inte vetat att det inte var bra. Bloggar mer sen..(aa)...
Kramissar
                               // Sofiijah<3

God morgon bloggen!!

...och rosa stjärnan
God Morgon alla sötisar. . .
Jag har precis kollat på teve. Lite halft inne i den men lite förstod jag vel vad dom sa, haha. Jag har precis vaknat till på riktigt så jag kände för att dela med mina morgonkänslor till er. Eller så mycket känner jag vel inte men iaf känner jag vel nånting (a). Jag har tänkt skriva en novell men jag berättar mer om det sen. Just nu sitter jag bara och längtar efter Becka, Ida och Jossan. Jag vill träffa er!!! Det känns så tommt utan er här. Fast egentligen var det ju jag som åkte iväg men ändå. Det blev så tokigt i år. För när jag kommer tillbaka till Sthlm så har ni alla åkt någon annan stans :/ . Det var lite dåligt planerat i år menmen, den smällen får vel jag ta på mej (aa). Nu ska jag gå och fixa mej lite och sen messa nån kompis (a)...
Puss&Kram
                                                          //Sofiijah<3

En lång dag...

rosa skjorta
Nu har jag precis kommit hem ifrån Emil och Cornelia. Den här dagen har känts längre än dagar brukar gå. Nu är det bara 16 dagar kvar tills jag ska få tandställning :/ . Det har jag inte berättat men det känns som om jag nyss fick reda på det för tiden har gått så fort... Mamma har jobbat hela dagen :/ . Hade helst velat vara med henne menmen vi ska ju kanske åka och bowla imorgon så det får vel räcka :) . Resten av dagen ska det vel inte ske så mycket mer men jag skriver om det är något. Ha det så jättebra tills dess!!
Käraste Kramisar
                                                 // Sofiijjah<3

Lite mer om mej...

mee
13 år? Japs!! Ops, har visst råkat bara ta blondbilder hittils. Dt är för att jag saknar mitt blonda hår så himla mkt! Nu har jag brunt hår. Lite lagom blekt av solen. Skulle helst vilja ha blont hår fortfarande men mitt hår blir liksom som tuggummi om jag bleker dt hela tiden och tro mej, that's NOT nice!! Har färgat håret ganska mkt under åren. Har haft rött, blondt, brunt, underfärgat svart/brunt, och typ nåt mer...
Till hösten ska jag börja på en musikallinje i Hässelby Gårds skolan. Jag kmr få en lärare som typ heter Lars. Han verkar fett snäll :D. Jag kmr ha 80 min. dans/musik och musikal varje vecka. Dt kmr bli fett soft eftersom jag brinner för musik, dans och sånt. Jag gillar också att bada. Frågar du min familj lr iaf mina föräldrar om vad mina intressen var när jag var liten får du nog ett säkert svar att jag var en sjungande fisk. Jag brann och brinner fortfarande för musiken och bada gillar jag också fast det gillade jag nog ännu lite mer när jag var liten. Jag minns en gång när vi var på strande och jag var i vattnet i typ mer än 3 timmar utan att gå upp. Jag blev helt blå om läpparna men ändå blev jag helt förstöd när vi skulle åka hem. Man kan nog säga att badet var mitt hjärta. När jag var ledsen så mådde jag ALLTID bra av att sjunga (och det gör jag nog än idag om jag ska vara ärlig). Men nu på fritiden går jag bara i en musikalgrupp och på Kindahls dansskola. Jag har alltid gillat att dansa också men musikalen har nog kommit i efterhand. Hela min familj har alltid varit musikalsk. Pappa sjunger jättebra och spelar gärna gitarr (han har spelat till låtar jag har skrivit,Tack för alla år pappa!!) och mamma sjunger gudomligt fiint men säger hela tiden att hon inte vill uppträda. På Kindahls dansar jag Streetdance och jag älskar den dansen. För ett år sen tror jag det var så fick jag dansa själv inför hela gruppen för att alla skulle se den rätta rytmen och takten. Jag blev skitstolt över mej själv då.
Mina föräldrar mamma M-T och pappa Franz är skilda. Pappa bor i ett kedjehus i Sthlm och mamma bor i en lägenhet i Ludvika som ska hyras ut till hösten. Mamma är på väg att flytta ner till Sthlm så att vi ska kunna bo varannan vecka igen :D. Pappa bodde också i Dalarna förrut fast i Säter och mamma också. Fast pappa flyttade till Sthlm när han träffade sin fantastiska fru Tina på sjunde himlen (dejtingsajt men även till för vännerskap). Jag tyckte inte om henne i början men genom åren har hon lärt mej mkt och nu har jag kommit fram till att om jag inte skulle ha henne skulle dt vara kaos hemma. För jag är ju tjej och dt är iaf skönt att ha någon som förstår precis hur man känner och kankse var med om samma sker när hon var ung!? Iaf så trivs jag mkt bättre med mitt liv nu än för några år sen. Pappa och Tina har fått en son ihop, Joel. Världens charmtroll! Men nu tror jag nog att jag måste sluta skriva innan jag får skavsår på fingrarna och ni får ont ögona,HAHA :D. Jag skriver gärna mer en annan gång ♥ ♥
Kärleksfulla Kramar
                                                           // Sofiijah<3

Ny blogg..?

Japs, jag har gjort en nu blogg! Dt var en som tyckte att mitt blogg-namn var så långt och dt fick mej att tänka efter. Jag kom fram till att göra en ny blogg eftersom jag höll med. Nu har jag gjort http://sofiijahs.blogg.se . Jag blev mkt mer nöjd över den här. Du kanske kmr ihåg namnet mkt bättre nu, HAHA :D. Ska försöka skriva lite mer i den här bloggen så du faktiskt lär känna mej om du vill..jag berättar mer om mej i nästa inlägg :)
Krispiga Kramisar
                                                    // Sofiijah<3


RSS 2.0